بازاریابی محتوائی ( Content Marketing)
در این استراتژی هدف کسب و کارها جذب و تبدیل مشتریان بالقوه با استفاده از محتواسازی است ، در این استراتژی کسب و کارها با استفاده از نیازها و دغدغه های مشتریان ، به تولید محتواهای خاص (بالاخص محتواهای آموزشی) پرداخته و سعی در تاثیرگذاری روی رفتارهای مشتریان نموده و مشتریانی که بیشتر هم سوئی را با محصول و خدمت خود داشته را به عنوان سرنخ فرض کرده و سعی در تبدیل این سرنخ های ایجاد شده به مشتری می نمایند.
بازاریابی محتوائی از 2 منظر یکی از بهترین استراتژی ها محسوب می شود ، اول اینکه متقاضیان احتمالی را تبدیل به سرنخ و سرنخ ها را تبدیل به مشتری می کنیم . دوم اینکه موجب توسعه برند کسب و کار ما می شود .
بلاگ ، پادکست ، اینفوگرافیک ، ایبوک ، وبینار و ویدئو تعدادی از ابزارهای بازاریابی محتوائی هستند .
بازاریابی موتورهای جستجو ( Seo):
عمده ی جستجوی کاربران در گوگل ظرف یک دقیقه اول صورت می پذیرد و بهمین خاطر هست که این استراتژی اهمیت بسیار بالایی دارد.
بازاریابی ویدئویی ( Video Marketing)
بکارگیری این استراتژی موجب بهبود نتایج 40درصدی شما نسبت به رقبایی که این استراتژی را بکار نبرده اند می شود . البته این استراتژی عموما پرهزینه است . تولید ویدئو های آموزشی ، موشن گرافیک از نمونه های این استراتژی هستند .
این ویدئو هرچند پرهزینه است ولی برای کسب و کارهایی که بازار هدف خود را مصرف کننده نهایی انتخاب کرده اند ( B2C) بعد از اینفلوئنسر مارکتینگ بهترین حجم بازگشت سرمایه را دارد .
بازاریابی دهان به دهان ( Word-Of-Mouth Marketing)
این استراتژی بر پایه ی رضایت مشتریان فعلی شما قرار گرفته است چراکه مشتریان فعلی شما در صورتیکه از خرید خود راضی باشند بیشترین تاثیر را در معرفی برند شما می گذارند . طوری که بیشتر از 90درصد از مردم جهان بر اساس معرفی دوستان خود اقدام به خرید از برند خاص می کنند .
بهمین خاطر باید گفت تمرکز روی تجربه ی خرید مشتری برای سازمان هایی که برای توسعه برند خود برنامه ریزی و هزینه کرده اند بسیار پراهمیت است.
افیلیت مارکتینگ ( Affiliate Marketing) :
در این استراتژی کسب و کارهای کوچک با فعالین و بازاریابان صنعت خودشان بصورت درصدی و پورسانتی در فروش خود همکاری می کنند . در این نوع بازاریابی بصورت آفلاین و آنلاین قادر خواهید بود همکار فروش تعریف کنید که در حالت آنلاین ، سایت هایی که کالاهای شما را معرفی کنند و به فروش برسانند پورسانت دریافت خواهند کرد . آنها از شما یک لینک دریافت کرده اند که وب سایت خود را به وب سایت شما وصل نموده و به ازای مشتریانی که از سمت سایت (لینک) شما ، خریدی اتفاق بیفتد، آن فروشنده محق دریافت پورسانت خواهد بود .
اینفلوئنسر مارکتینگ ( Influencer Marketing)
در این استراتژی دیگران شما را به مشتریان و مخاطبین معرفی می کنند ، بنابراین پایه و اساس این استراتژی همان بازاریابی دهان به دهان است . در نظر بگیرید اینفلوئنسرها افراد مشهوری هستند که با هزاران نفر در ارتباط هستند و از این مشهوریت و مقبولیت برای معرفی کسب و کارها بهره می برند.
ایونت مارکتینگ ( Event Marketing)
در این بازاریابی از فضاهای تعاملی که در رویدادها ، سمینارها ، همایش ها ، میزبانی و اسپانسری ها ایجاد می شود برای معرفی کسب و کار ها استفاده می شود . این استراتژی بیشتر برای بازاریابی B2B مناسب می باشد .
بازاریابی انبوه ( Mass Marketing)
این استراتژی مناسب کسب و کارهایی ست که بخش بندی بازار برایشان اهمیت زیادی ندارد و تمام بخش های بازار را هدف قرار داده اند و به دنبال معرفی برند هستند . در این نوع بازاریابی که مثال محرز آن تبلیغات تلویزیونی می باشد عموم مردم هدف قرار داده می شوند .
برند مارکتینگ ( Brand Marketing)
بهترین تعریف برند شاید " تصویر ذهنی مشتری از یک کسب وکار" باشد . بهمین روی همه کسب و کارها نیازمند این استراتژی هستند بالاخص کسب و کارهای نوپا .
در واقع هر اقدام و عملیاتی که هویت برند شما را به مشتریان مخابره کند شامل این استراتژی می باشد و بنابراین از مسائل اولیه مثل نام و لوگوی برند تا مسائل اساسی تر همچون نحوه ی پاسخگویی و تعامل با مشتریان ، تجربه ی خرید مشتریان و ... شامل برند مارکتینگ می باشد .
حتی معرفی کارشناسان تلفنی شما در شروع مکالمه تلفنی با مشتریان شما نیز شامل استراتژی برند مارکتینگ می باشد .
ریتنشن مارکتینگ (Retention Marketing)
بازاریابی معکوس نام دیگر ریتنشن مارکتینگ است . در بسیار از کسب و کارها مهاجرت مشتریان قدیمی به سختی اتفاق می افتد ، علی رغم این مهم به دلیل عدم تمرکز صاحبین کسب و کارها روی استراتژی های بازاریابی مهاجرت مشتریان به رقبا صورت می پذیرد .
یک اصل مهم وجود دارد ، اینکه حفظ مشتریان فعلی 5 تا 25 برابر کمتر از جذب مشتریان جدید برای کسب و کارها هزینه دارد و این مهم برای کسب و کارهایی که به نرخ بازگشت سرمایه ( ROI) اهمیت می دهند ، از اهمیت بالایی برخوردار است .
پیشنهاد ما این هست که از روش های بسیار ساده مثل اطلاع رسانی پیامکی ، اطلاع رسانی پیام صوتی ، پوش نوتیفیکیشن استفاده کنید .